MENU

Een gerestaureerd Italiaans juweeltje

Vrijdag 31 maart 2017 om 08:15 door Frank Schippers

Het restaureren van een mooie klassieker is voor velen een jongensdroom, voor anderen is het hun werk. Online komen we allerlei varianten van restauraties van klassiekers tegen. Soms zijn het projecten van jaren in schuren en loodsen die nooit afkomen, andere keren zijn het professionele bedrijven die met veel toewijding oudjes opknappen en weer verkopen. En heel soms komen we een exemplaar tegen waarvan we een van de foto’s meteen promoveren tot desktopafbeelding van de maand.

 

Gerelateerd model

Alfa Romeo GTA

GTA

Wat dacht u van deze schitterende Alfa Romeo GTA-R in de bijzondere kleur Blu Olandese gecombineerd met crème Connolly leer? De Britse gentlemen van Alfaholics zijn aardig los gegaan op dit exemplaar en hebben daar ook nog even op meerdere manieren hun eigen signature in verwerkt met onder andere carbon fibre motorkap, deuren en achterklep, een 216 PK sterk 2.0 Alfaholics Twinspark blok, fraaie Connolly sport stoelen met Wilton Carpets en met leer beklede rolbar.

 

Een korte versnellingsbak met een synchromesh-systeem dat is geupgrade naar niveautje race-specificaties en een achteras met sperdiff staan garant voor een smile van oor tot oor voor elke bestuurder. De remmen zijn volledig nieuw met klauwen waar een grizzly beer jaloers op zou worden. En me al deze modificaties om de prestaties van dit Italiaanse plaatje te verhogen, wordt ook nog even de box van luxe aangevinkt met airconditioning, elektrische stuurbekrachtiging en luxe bekleding.

 

Weet je wat, we stoppen gewoon met schrijven, kunt u even lekker van de foto’s genieten zonder dat wij er elke keer tussendoor zitten te schrijven. Belissima!

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ook interessant


Gerelateerde merken