MENU

De workshop diaries van Edd China

Zaterdag 1 mei 2021 om 23:11 door Frank Schippers

Weet je nog? In 2017 verliet Edd China na 13 jaar en 105 opgeknapte klassiekers de Wheeler Dealers serie. Toch wel een einde van een tijdperk voor de fans. Wheeler Dealers bestaat nog steeds en na het vertrek van China werd er een nieuwe monteur aangenomen in de persoon van Ant Anstead naast presentator Mike Brewer.

 

Wheeler Dealers met Ant Anstead, Mike Brewer en Marc Priestley

vlnr. Marc Priestley, Mike Brewer en Ant Anstead

 

Dit jaar zullen de opnames terug verhuizen naar Britse bodem, maar Anstead heeft laten weten in de VS. te blijven en dus is het wederom tijd voor een nieuwe monteur: Marc “Elvis” Priestley.

 

Why Did Edd China Leave Wheeler Dealers? | Edd's Departure EXPLAINED | Edd China
Edd China legt uit waarom hij Wheeler Dealers verliet

 

Workshop Diaries met Edd China

Maar Edd China heeft ook niet stilgezeten. Hij heeft races gereden en een boek geschreven en is nu zijn eigen serie gestart op Youtube. In Workshop Diaries ligt de focus op de activiteiten in de werkplaats en de problemen die Edd tegenkomt bij zijn restauratieprojecten. Zo te zien heeft ie er zin in want de show is wekelijks en duurt 25 minuten.

 

Workshop Diaries met Edd China

 

Hij gaat ook niet alleen aan de slag met auto’s maar ook met boten, tractoren en motoren. Veel van zijn projecten komen van kijkers die nog een project in de schuur hebben staan. Dus geen Wheeler Dealer variant maar wel weer lekker sleutelen met Edd China die uitgebreid verslag doet in zijn Workshop Diaries.

 

New Things Are Coming, I've been busy! | Workshop Diaries | Edd China
De eerste aflevering van Workshop Diaries

Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*