MENU

De hoogtepunten van 2015

Donderdag 31 december 2015 om 16:09 door Frank

Op oudejaarsdag kijken ook wij even in de achteruitkijkspiegel om vervolgens vol gas het nieuwe jaar in te driften. 2015 was een mooi jaar voor Klassiekerweb met een nog altijd groeiend aantal bezoekers en fans die onze liefde voor klassieke auto’s delen. Daarnaast groeide ook de fanbase op Facebook en op Twitter lekker door. Hier zijn we uiteraard erg blij mee. Daarnaast willen we alle lezers en reaguurders (het mag van de Van Dale) hartelijk bedanken voor alle reacties, kritische noten en complimenten. Dankzij jullie kunnen en willen we door in 2016!

 

happy 2016

 

De populairste artikelen van 2015 zetten we nog even op een rijtje:

 1. 1. Overgangsregeling 2016 regeltjes
  Het is duidelijk dat ook voor 2016 veel eigenaren twijfels hebben bij de regels die gelden onder de oldtimerregeling. Dit blijkt wel uit de populariteit van deze pagina en de enorme hoeveelheid vragen die wij nog altijd ontvangen over dit onderwerp. En we zullen blijven antwoorden, ook in 2016!
 2. 2. De anonieme BMW-verzamelaar
  BMW blijft samen met Porsche en Mercedes een van de populaire merken waar jullie maar geen genoeg van kunnen krijgen. Wij trouwens ook niet!
 3. 3. Lijstje 10 hardst stijgende oldtimers
  Of het nu is om te kijken waar je in moet investeren of omdat je het gewoon leuk vindt om te lezen, de lijstjes met oldtimers en hun geschatte waarde doen het goed. Inmiddels is het lijstje aan een update toe die we in 2016 zeker zullen geven. Wordt het alles hoger of alles lager?
 4. 4. Verborgen oldtimers ruim 40 jaar midden in de stad
  Een bijzonder verhaal over het verlaten pand van een Ford dealer dat na vele jaren werd gefotografeerd. In 2014 hadden we al de ongelofelijke Baillon-collectie. Benieuwd wat voor schatten er gevonden gaan worden in 2016!
 5. 5. Jeremy Clarkson vertelt eindelijk hoe het zit
  Het einde van een tijdperk, het einde van Topgear zoals we het kennen. Alle credits gaan uiteraard naar de maker van dit filmpje die dit op fenomenale wijze aan elkaar monteerde.

 

Verder zullen we in 2016 weer de nodige evenementen bezoeken en hopen we wederom verrast te worden met een aantal inzendingen van lezers. Wij wensen iedereen een gezond en succesvol 2016 met veel mooie kilometers!


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*