MENU

Clarkson, Hamster en Captain Slow gaan door!

Donderdag 30 juli 2015 om 14:52 door Frank

De deal is rond. Waar eerder nog het gerucht ging dat Clarkson, Hammond en May zouden tekenen bij Netflix, blijkt het nu een deal te zijn geworden met Amazon Prime. In een officiële verklaring van Amazon vandaag werd ook gemeld dat “de opnames voor het eerste seizoen al snel gaan beginnen en dat de eerste afleveringen in 2016 in première gaan voor Prime-leden.” Voormalig Top Gear producent Andy Wilman is met het drietal meegegaan. Of de Stig ook meegaat is niet bekend, het schijnt dat de onderhandelingen moeizaam verlopen door een eisenpakket dat de Stig zou hebben.

 

Geen Top gear als naam

Clarkson, Hammond en May hebben een contract getekend voor drie seizoenen. Eerder had ook de Britse zender ITV interesse, maar in de contractvoorwaarden van de ontslagen Clarkson stond een verbod op een show bij een concurrent van de BBC op Brits grondgebied. Er gingen ook geruchten dat het trio zou tekenen bij Netflix.

 

clarkson hammond may amazon prime tvshow

 

De reacties van Top Gear fans op het nieuws waren gemengd. Sommigen zijn blij om te weten dat hun favoriete show snel weer te zien zal zijn, terwijl anderen verontwaardigd reageren dat ze nu moeten gaan betalen om te kunnen kijken. Of het trio zijn geld ook gaat opleveren, is de grote vraag. Het gerucht gaat dat door Amazon 27 miljoen Euro is betaald.

 

The Grand Tour | Season 1 | Official Trailer

Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*