MENU

Buckle up, it’s movie time!

Zondag 22 mei 2016 om 01:34 door Frank

Cars at the Movies is een uniek concept waarbij autoliefhebbers elkaar treffen in een nieuwe setting. Het event vindt plaats bij CineMec; een drietal nieuwe en innovatieve bioscopen met Europa’s beste beeld en geluid. Op 18 juni gaat Cars at the Movies van start met de eerste film in theater ‘de Sterrenkijker’ van CineMec Utrecht, met de ‘King of Cool’ in de film ‘Steve McQueen: The Man & Le Mans’. Op basis van nooit eerder vertoonde beelden, verweeft de film nieuw ontdekt materiaal met eigen opnames van McQueen. We zien interviews met hem en met leden van het productieteam, om het ware verhaal achter de productie van de film te onthullen.

 

steve mcqueen

 

Win tickets voor Cars at the Movies!

Klassiekerweb geeft kaarten weg voor deze bijzondere avond, waar je als petrolhead zeker bij aanwezig wilt zijn. Ga naar onze Facebook pagina en vertel ons welke ‘car movie’ jij nog meer graag in de bioscoop zou willen zien en waarom. Wie weet win jij dan 2 van de in totaal 10 tickets die wij weggeven!

 

Over Cars at the Movies

Cars at the Movies is de link tussen de wereld van petrolheads en het witte doek, een platform voor nieuwe films en recalls van legendarische films met de auto in de hoofdrol. Tevens is Cars at the Movies een trefpunt voor autoliefhebbers, waar ook uitgebreid de tijd is elkaars auto te bewonderen. Ieder event heeft een opzichzelfstaand, aan de film gerelateerd thema.

 

Cars at the Movies is een middag- of avondvullend programma met ontvangst in stijl met rode loper, een hapje en drankje. Een inleiding van iedere film door een expert uit de wereld van auto’s of films, allemaal gelinkt aan een iconische autofilm. Verder worden er, voorafgaand aan de hoofdfilm, filmproducties van het beroemde Amerikaanse internetkanaal ‘Petrolicious’ op het grote doek getoond. De avond wordt afgesloten met een after party.

 

Dresscode: sporty and relaxed like McQueen
Ride: bring your cool car

 

Event programmering

 

1. Première
Zaterdag 18 Juni, vanaf 18:30 uur, locatie CineMec Utrecht
(aanvang programma 19:30 uur)

 

2. Matinee voorstelling, Vaderdag-editie
Zondag 19 Juni aanvang 14:30 uur, locatie CineMec Ede

 

3. Matinee voorstelling
zaterdag 25 juni aanvang 14:30 uur, locatie CineMec Nijmegen

 

Entreeprijzen vanaf €17,50 pp, inclusief consumptie bij aanvang. Groepen en maatwerk arrangementen in overleg.

 

Voor meer informatie en ticketverkoop ga je naar de site van Cars at the Movies.


Ook interessant

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*