MENU

BMW van Freddy Heineken te koop in Warmond

Woensdag 30 januari 2019 om 23:19 door Frank

bmw 635 csi van Freddy Heineken te koop


We zullen de inkoppers over drinken en rijden achterwege laten, maar het is toch wel even het vermelden waard dat deze grote Duitse bolide te koop is en – als we het verhaal mogen geloven – de heer Heineken zich hier in liet chauffeuren. De vorige eigenaar ‘erfde de auto van zijn vader die hem vertelde dat de auto nieuw gekocht was door niemand minder dan autoliefhebber Freddy Heineken.’ Hoe dan ook koop je een strakke BMW 6-serie in zeer goede staat.

 

De verkoper beschrijft deze 635CSI automaat uit 1980 als “wereldwijd gezien als één van de mooiste BMW-modellen ooit. Vooral de laatste jaren neemt de belangstelling voor het model sterk toe en worden goed geconserveerde exemplaren, vooral in Duitsland, tegen stevige prijzen verkocht. In Nederland liggen de prijzen nu nog lager en daarom zie ik de meeste de grens overgaan.” Klinkt dus als een buitenkansje voor een liefhebber. Onder de motorkap ligt een oerdegelijke 6-cilinder die goed is voor 218 PK. De teller staat op ruim 150.000 gezonde kilometers dus deze bolide is nog lang niet uitgereden.

 

Je zult ongetwijfeld comfortabel zitten op de donkerblauwe lederen achterbank, maar de kans is natuurlijk groter dat je achter het stuur kruipt waar gelukkig ook een vollederen zetel is geplaatst. Verder is dit exemplaar volledig origineel en voor nog geen 17.000 euro had ie van jou kunnne zijn want hij is inmiddels verkocht.

 

blank

 

blank

 

blank

 

blank

 

blank

 

blank


Ook interessant


Gerelateerde merken


Gerelateerde modellen & auto's