MENU

Back to the future 4

Vrijdag 6 februari 2015 om 23:06 door Frank

Iedereen die wel eens een filmpje kijkt, kent de Back To The Future trilogie en daarmee de Delorean tijdmachine. Er gingen al langere tijd geruchten de ronde dat er een vierde deel gemaakt zou gaan worden, dit werd versterkt door de musical die gespeeld werd. Niets is echter minder waar. Er gaat geen vierde deel komen en de reden hiervoor snappen we wel: er valt gewoon niets meer te vertellen over Doc Brown en Marty McFly. Niet dat dit in Hollywood een heel zwaar wegend argument hoeft te zijn, want er wordt genoeg bagger geproduceerd. Maar de makers van de trilogy hebben wel het nodige te vertellen en vinden het gewoon geen goed plan.

 

back to the future film

 

Daarbij kun je je afvragen of Back To The Future het in deze tijden nog goed zou doen zonder een flinke upgrade die past in de huidige tijdsgeest. Het eerste deel ging notabene over iemand die graag wilde dat zijn vader en moeder bij elkaar kwamen. Dat klinkt meer als een verhaallijn voor een klassiek Disney sprookje. Back To The Future co-schrijver Bob Gale heeft eerder gezegd: “Ik ben er zeker van dat Universal het leuk zou vinden als we tegen ze zeggen, hey, laten we er nog eentje maken. Maar wij denken niet dat we ooit een vierde deel zouden kunnen maken dat een waardige opvolger is van de eerste drie delen, dus we laten het met rust.”

 

Back to the Future de lorean

 

Burlington man converts car into a time machine — just like Back to the Future

Deze Amerikaan zou zeker blij zijn met een vierde deel

 

Maar stel….stel dat ze het toch zouden doen. Zou dan de DeLorean weer uit de garage gereden worden, of zou het een idee zijn om mee te gaan in het idee van kunstenaar Khyzyl Saleem. Hem leek het wel een idee om een DeTomaso Pantera te gebruiken als tijdmachine. En wij vinden het eigenlijk best een geslaagd beeld. Wie weet wat de toekomst brengt…

 

Back to the Future Detomaso

Beeld: Khyzyl Saleem


Ook interessant


Gerelateerde merken


Gerelateerde modellen & auto's