Forum (beta)

Help klassiekerweb.nl met groeien, word lid van ons forum. Voor jou een kleine moeite en ons helpt het om het forum en deze website verder te kunnen uitbreiden en onderhouden. Overigens zullen wij je nooit om meer gegevens vragen anders dan wat nodig is voor de registratie op ons forum. Ook verkopen wij geen gegevens door aan derden.
 

Notifications
Clear all

Vervolg Campagnola


Campagnola
(@campagnola)
Active Member
Joined: 12 months ago
Posts: 7
Topic starter  

Ben al een tijdje niet meer op klassiekerweb.nl geweest maar heb in de tussentijd niet stilgezeten.belangrijkste items:nieuwe opvoerpomp,thermostaat had ik dacht ik al een keer genoemd,electrische brandstof pomp,123 ignition,carburateur gereviseerd ,nieuwe radiateurdop,kachelradiateur en kachelventilator verwijderd en schoongemaakt en uiteraard teruggeplaatst.belangrijkste roestplekken aangepakt,nieuwe slangeklemmen enz.ik zal binnenkort nieuwe foto’s maken van de machinekamer dan kun je die vergelijken met oude foto’s.


Quote
Frank
(@frank-s)
Moderator Admin
Joined: 7 years ago
Posts: 13
 

Da's wel een projectje aan het worden hè. Benieuwd naar de foto's.

Ford Mustang '65
Mini Cooper S Works '06

Historie: For Escort, Citroën Xantia Break, Citroën Xantia Activa V6, Maserati Biturbo Spyder ('90), Jeep Cherokee 4.0 ('01), Jeep Cherokee 3.7 ('08), Maserati 4200 cabrio ('06).


ReplyQuote
Share: