MENU

Forum

Help www.klassiekerweb.nl met groeien, word lid van ons forum. Voor jou een kleine moeite en ons helpt het om het forum en deze website verder te kunnen uitbreiden en onderhouden. Overigens zullen wij je nooit om meer gegevens vragen anders dan wat nodig is voor de registratie op ons forum. Ook verkopen wij geen gegevens door aan derden.

Onze dank is groot!

Flink deel auto-eig...
 
Notifications
Clear all

Flink deel auto-eigenaren geeft auto een naam

1 Posts
1 Users
0 Likes
972 Views
klassiekerweb
(@klassiekerweb)
Eminent Member Admin
Joined: 5 years ago
Posts: 19
Topic starter  

Uit een onderzoek van Skoda blijkt dat een aanzienlijk deel van de auto-eigenaren zijn of haar auto een naam geeft. 

Wanneer het gevoel verder gaat dan een stuk staal op 4 wielen en er misschien zelfs sprake is van liefde, komen de (koos)namen tevoorschijn. Niets om je voor te schamen want behoorlijk wat autobezitters geeft zijn/haar heilige koe een naam. De Britse afdeling van Skoda vroeg eigenaren of dat voor hen geldt en wat blijkt: bijna een derde van de 2.000 ondervraagden geeft toe een naam te gebruiken voor de auto. Nog opmerkelijker: 10 procent houdt zelfs meer van zijn/haar auto dan van hun partner. Dat geeft dan weer te denken... ❤️ 

De keuze voor een naam blijkt vaak ook nog aardig onderbouwd. 20 procent kiest voor een naam die ze vinden passen bij het uiterlijk van de auto. 8 procent gaat voor een naam van een geliefde. Ook namen van beroemdheden zijn populair. De meest voorkomende autonamen in Groot-Brittanië zijn Freddie, Betty, Daisy en Rosie. Bekende namen als Elvis Presley, Harrison Ford en Beyoncé zijn populair. Ook minder gebruikelijke namen als Ketchup, Spruitje (Brussels Sprout), Zorro en Beast komen veel voor. Weten we dat ook weer.

Geef jij je auto ook een naam? Deel hem dan met ons! We zullen het niet doorvertellen 😉 


   
Quote