MENU

Forum

Help www.klassiekerweb.nl met groeien, word lid van ons forum. Voor jou een kleine moeite en ons helpt het om het forum en deze website verder te kunnen uitbreiden en onderhouden. Overigens zullen wij je nooit om meer gegevens vragen anders dan wat nodig is voor de registratie op ons forum. Ook verkopen wij geen gegevens door aan derden.

Onze dank is groot!

rover sterling 02/1...
 
Notifications
Clear all

rover sterling 02/1986

2 Posts
2 Users
0 Likes
640 Views
(@woutersy)
New Member
Joined: 3 years ago
Posts: 1
Topic starter  

geachte, daar er iemand verlede week in mijn achterdeur gereden heeft en die volledig vervangen moet, ben ik op zoejk naar een achterdeur kant bestuurder voor een Rover Sterling 02/1986. liefst in Belgie maar mag ook in Nederland zijn. mvg


   
Quote
Avatar photo
(@frank-s)
Eminent Member Admin
Joined: 10 years ago
Posts: 11
 

Ha Woutersy,

Ik denk dat de kans vrij klein is dat je zo'n achterdeur in Nederland of België gaat vinden aangezien er gewoon niet zoveel van deze Rovers meer zijn/rondrijden en er dus weinig onderdelen circuleren. Heb je al aangeklopt bij de clubs en wellicht vraag uitgezet in de UK op sites als https://www.breakerlink.com of https://www.onlinecarparts.co.uk ?

This post was modified 3 years ago 2 times by Frank

Ford Mustang '65
Mini Cooper S Works '06

Historie: For Escort, Citroën Xantia Break, Citroën Xantia Activa V6, Maserati Biturbo Spyder ('90), Jeep Cherokee 4.0 ('01), Jeep Cherokee 3.7 ('08), Maserati 4200 cabrio ('06).


   
ReplyQuote