MENU

Forum (beta)

Help klassiekerweb.nl met groeien, word lid van ons forum. Voor jou een kleine moeite en ons helpt het om het forum en deze website verder te kunnen uitbreiden en onderhouden. Overigens zullen wij je nooit om meer gegevens vragen anders dan wat nodig is voor de registratie op ons forum. Ook verkopen wij geen gegevens door aan derden.
 

BMW E9 3.0 CS - VER...
 
Notifications
Clear all

BMW E9 3.0 CS - VERKOCHT/SOLD!


nielsschoon
(@nielsschoon)
New Member
Joined: 4 months ago
Posts: 1
Topic starter  

Oke daar gaat ‘ ie dan…… met toch wel een brok in mijn keel gaat mijn e9 (3.0 CS) te koop.

Meer dan 15 jaar in mijn bezit en helemaal gerestaureerd. Ik rijd er te weinig mee en geniet veel minder van het rijden dan op te bouwen of eraan te sleutelen. Dus tijd voor nieuwe projecten en iemand anders blij maken.

De auto is geheel gerestaureerd (ik heb er plus min 6 jaar over gedaan) onder de vakkundige hulp van Henk Speek (Brove) in Leek. Het chassis was een mooi hard chassis en had slechts een plek welke opnieuw gelast is, nl in de bodemplaat bestuurder. Het is van origine een US model, wat hier en daar nog te zien is aan Engelse teksten op knoppen en of dashboard. Geheel gestraald en in de bodycoat gezet en vervolgens gespoten in origineel BMW Colorado Oranje..

De auto is zeer netjes, maar geen concoursstaat, omdat niet alles met nieuw vervangen is en het wel een oude auto is van meer dan 40 jaar. Wel zullen de koppelingsplaten een keer vervangen moeten worden.

Heeft een mooi Nardi stuur, elektrische ramen (motoren vervangen door krachtigere), elektrische ontsteking (123 ignition) en lederen bekleding. Veel foto’s beschikbaar van het restauratie proces.

Er is een taxatierapport aanwezig (sept 2020) en ook daar staat een eerlijke beoordeling in.

De auto heeft altijd binnen gestaan (garage) en is alleen bij mooi - en zomer weer gereden. Heeft altijd netjes zijn onderhoud gehad (zelf gedaan) en op E5 gereden.

De auto staat bij een kennis (kenner van BMW en het E9 model en heeft tevens geholpen bij restauratie) en kan daar gezien en gereden worden, alsmede advies verkregen worden. Er is ook een brug zodat de auto volledig gezien en onderzocht kan worden. De plaats van stalling is in het noorden (Groningen) dus bij serieuze interesse kan er een afspraak gemaakt worden.

Daar kan eventueel ook verder besproken worden qua onderhoud of andere mogelijkheden.

Mvg Niels

1624087257-image1-Medium.png
1624087324-image2-Medium.png
1624087358-IMG_3015-Medium.jpg
This topic was modified 4 months ago by Frank
This topic was modified 3 months ago by klassiekerweb

Quote
Share: