MENU

Forum

Help www.klassiekerweb.nl met groeien, word lid van ons forum. Voor jou een kleine moeite en ons helpt het om het forum en deze website verder te kunnen uitbreiden en onderhouden. Overigens zullen wij je nooit om meer gegevens vragen anders dan wat nodig is voor de registratie op ons forum. Ook verkopen wij geen gegevens door aan derden.

Onze dank is groot!

Notifications
Clear all

[Sticky] Welkom!

1 Posts
1 Users
0 Likes
1,461 Views
Avatar photo
(@frank-s)
Eminent Member Admin
Joined: 10 years ago
Posts: 11
Topic starter  

Welkom op het forum van Klassiekerweb. Na lang twijfelen hebben we besloten om dit forum te starten omdat we best wat berichten via de mail ontvangen die eigenlijk prima op een forum een plek kunnen krijgen. We hopen dat bezoekers hier vinden wat ze zoeken, antwoorden op hun vragen krijgen en vooral elkaar kunnen en willen helpen.

Door lid te worden van ons forum help je indirect om onze site in de lucht te houden, want meer bezoekers en meer discussie op onze site zorgt voor meer bezoek.

 

Team Klassiekerweb

This topic was modified 5 years ago 2 times by Frank
This topic was modified 4 years ago by Frank

Ford Mustang '65
Mini Cooper S Works '06

Historie: For Escort, Citroën Xantia Break, Citroën Xantia Activa V6, Maserati Biturbo Spyder ('90), Jeep Cherokee 4.0 ('01), Jeep Cherokee 3.7 ('08), Maserati 4200 cabrio ('06).


   
Quote