MENU

Larry, wil je even een klassieker komen poetsen?

Vrijdag 3 april 2020 om 10:46 door Frank

“Neem wel even een extra potje wax mee want ze staan al een tijdje binnen…” Larry Kosilla had de oldtimer collectie al een tijdje op zijn lijst staan, maar de anonieme eigenaar was nog niet van plan geweest om zijn collectie te verkopen of zelfs aan de buitenwereld te laten zien. Nee hoor, de boel stond veilig opgeborgen in 3(!) loodsen. Als je een collectie van ruim 300 heilige koeien bij elkaar weet te verzamelen dan ben je wel serieus met je hobby en investering bezig. Dat het je dan ook nog lukt om al dit moois gewoon decennia binnen te laten staan en niet elke dag achter het stuur van een andere boldide te kruipen is misschien wel net zo bewonderenswaardig of onbegrijpelijk.

 

barnfind met meer dan 300 oldtimers waaronder een bizzarini

 

Larry Kosilla van Ammo NYC kon aan de slag en mocht de collectie ook filmen onder de voorwaarde dat hij niet de locatie van de geheime collectie prijsgaf. Larry heeft zoveel gefilmd dat hij zijn verhaal in meerdere afleveringen op Youtube gaat zetten en als Larry enthousiast is, dan wil dat wel wat zeggen want hij heeft al de nodige opknappertjes onder zijn poetslapje gehad.

 

Aflevering 1 is gefilmd in loods 1 waar hij als eerste een uiterst zeldzame Bizzarrini P538 onder handen neemt. Dit exemplaar heeft chassisnummer 3 en nummer vier zou ook in een van de loodsen moeten staan. Natuurlijk zijn niet alle 300 oldtimers exemplaren die voor veel geveild zullen gaan worden, maar er staat wel mooi spul tussen hoor! Ferrari’s, Lambo’s, GT40 en ook een prototype van een raceauto die ooit door Oldsmobile werd gebouwd, waar er slechts twee van bestaan.
 
We kunnen hier wel blijven doorleuteren over hoe fraai het is, maar het is vrijdagmiddag en dan is het natuurlijk veel lekkerder om thuis even een biertje open te trekken en bij onderstaande video op de play button te klikken. Geniet ervan, fijn weekend!
 

$1,000,000 Barn Find: First Wash in 32 Years! Bizzarrini P538

Ook interessant


Gerelateerde merken

Reageren

Je e-mailadres wordt niet getoond
* Verplicht veld

*